Atlas

Atlas

Smoking area
Pay by card
Easy parking
Tourists allowed

Coffeeshop hasn't been verified

This coffeeshop hasn't been verified by Greenmeister and information could be outdated.Click 'edit' to update information.

Menu

updated: 10/1/2022

 • 3,6 out of 5 stars

  8 ratings

  store brand

  €€€€
 • 2,5 out of 5 stars

  13 ratings

  store brand

  €€€€
 • indica

  G13

  3,6 out of 5 stars

  5 ratings

  store brand

  €€€€
 • 3,2 out of 5 stars

  6 ratings

  store brand

  €€€
 • 3,8 out of 5 stars

  5 ratings

  store brand

  €€€€

About coffeeshop Atlas

This coffeeshop and the information on this page hasn't been verified by Greenmeister - it's kept up to date by users like you. If you found incorrect information, please edit this coffeeshop.

Address: Parlevinker 8, Amsterdam

Open hours

Day Open- Close
Monday -
Tuesday -
Wednesday -
Thursday -
Friday -
Saturday -
Sunday -

Reviews

2.6 out of 5 stars

Based on 10 reviews

Review data

5 star reviews

10%

4 star reviews

30%

3 star reviews

0%

2 star reviews

10%

1 star reviews

50%

Review Atlas

Help the community by sharing your experiences with this shop.

Recent reviews

🍃 amiri

amiri

4 / 5

18-02-2021

Ik en mijn vriendenkring komen al jaren bij de ATLAS, voor ons is dit echt een hele goeie shop hebben er niks over te klagen.

+1
🍃 babba

babba

1 / 5

21-07-2018

Op een gegeven moment heb ik zelf een weegschaal aangeschaft om zodoende te kijken of er daadwerkelijk gegeven wordt waarvoor betaald wordt. Dit blijkt dus niet zo te zijn, ze geven minder dan waarvoor je betaald. Eenmaal aangegeven aan de werknemer in Atlas werd deze zeer agressief en dreigde 'mijn tanden uit mijn bek te slaan'. Hierop liep ik naar buiten gevolg door de werknemer, hij wilde met mij vechten, hij moest worden tegengehouden door andere klanten. Coffeeshop 'Atlas' is een oplichter, let op, ze geven te weinig, zodoende willen ze de prijs per gram omhoog schroeven zonder bewustwording van de klant.

+1
🍃 Smokeygyall

05-08-2022

Sorry hoor maar hoe liegen jullie zo? Ik heb vroeger gewoond en nu woon ik er weer maar ik ga echt alleen naar deze shop als ik geen zin of tijd heb om naar mn andere te gaan. Vroeger al was het niet zo goed maar toen ik laaste weer kwam schrok ik gwn die wiet van hier rookt net als een sigaret.

0
🍃 jordy5015

07-05-2021

Goeie shop wat afwegen aan gaat kan beter altijd net iets te kort . Maar die amnesia haze van deze shop is de aller beste die ik ooit gerookt heb ga hier heen voor je amnesia !!!

0

20-02-2021

Mijn naam is annemarrie, Ik ben 44 jaar oud, en ik kom al 20 jaar bij Atlas. Op dit moment is atlas wel de beste coffeeshop van Amsterdam. Ze hebben echt lekkere hasj en Wiet. Ik raad iedereen aan om er is een keertje een kijkje te nemen, Je zal versteld staan van de goeie kwaliteit en personeel is ook supertof en aardig. Ik zag een recensie van iemand die zei niet tevreden te zijn of hoeveel ze afwegen , Ik kom al 20 jaar bij Atlas en heb gemerkt dat ik altijd extra krijg. Mijn zoon en mijn buren gaan ook naar atlas en iedereen krijgt altijd extra. Dus volgens mij is die mevrouw rosbeh een werknemer van een ander coffeeshop. Atlas blijf zo doorgaan.

0
🍃 shay

shay

4 / 5

06-05-2020

Prima shop komen in principe alleen locals over te weinig mee geven mesgien gebeurden het in 2018 maar al sinds sowieso een jaar zie je gewoon op de balie hoe veel ie weegt. Prijzen zijn fair voor een coffeeshop

0
🍃 rozbeh

10-01-2021

Er wordt wel gezegd door een andere review die by the way 4 sterren geeft aan deze coffeeshop (volledig onterecht) Dat het netjes wordt afgewogen, dit is ook zo MAAR!!!! Allereerst leggen ze het apparaatje van de gewichtsindicatie achter het pinapparaat zodat je moeilijk het gewicht kan zien, hierdoor moet je opvallend buigen om te zien wat je krijgt, niet leuk. Dat wegen van Atlas gaat zo snel, soms vraag ik 2 gram maar zie het getal 2 nooit op de weegschaal. Na het afwegen van de drugs moet de drugs van de weegschaal in het zakje voor verkoop. Dit proces valt buiten het zicht van de klant want hierbij kan de medewerker tijdens een stukje wiet wegtikken NA het afwegen. Als ik eerlijk ben duurt het ieder keer best lang om de wiet van de weegschaal in zakje doen. Uit de 10 keer dat ik wiet heb gehaald bij Atlas was het 6 a 7 keer na thuis afwegen te weinig. Ze zijn erg arrogant.

-1
🍃 rozbeh

10-01-2021

Laatst kwam ik aangelopen en zag me vrienden in de buurt van de ingang staan van coffeeschop Atlas. Ik ging effe praten met mijn vrienden en liep 2 seconden voor de ingang langs. Vervolgens komt de zoon van de eigenaar met een agressieve toonzetting dat ik niet voor de deur mag staan en ik zeg ''ik liep er langs''. Hij wordt agressief en stapt op me af tijdens deze Corona-tijd, dus een man van 2 meter en 150 kilo is mij aan het bedreigen. Ik ben door iedere medewerker van coffeeshop Atlas minimaal 1 keer bedreigd. Ik heb vaker gezegd tegen ze dat de plein niet van hun is maar van de gemeente. Kortom ga je naar coffeeshop Atlas, trek je vecht-pak aan. Wanneer ik naar de rest van Amsterdam kijk adviseer ik een ieder om niet bij coffeeshop Atlas te kopen maar bij een andere coffeeshop. coffeeshop Atlas is duur en heeft slechte kwaliteit drugs. Sterk advies, koop ergens anders je wiet, het is niet de bedoeling dat je drugs wilt halen maar dan toch in het ziekenhuis eindigt.

-1
🍃 darealgunit

06-10-2020

Ik haalde er elke week 5 gram, maar had de indruk dat ik te weinig kreeg. Ben gaan wegen en dat bleek inderdaad het geval, ik kreeg consistent minder als waar ik voor betaalde. Daarnaast het idee dat er vaak bespoten troep tussen zit. Inmiddels gewisseld naar een andere shop en geen moment spijt van gehad.

-1

02-05-2020

De hasj begint bij ca. 10 euro en is deze prijs naar mijn mening niet waard. Daarnaast heb ik ook het idee dat ze minder geven dan waar je voor betaald.

-1

Greenmeister Deals
Must Have Products

The best deals on premium products, exclusively for Greenmeister members. Limited time only!

Greenmeister hoodie black
Greenmeister hoodies white
Greenmeister longsleeve black
Greenmeister hoodies white and black
Greenmeister sweatpants black
Greenmeister tracksuits black & olive