De Boeddha

Achterom 19-A, Delft

3/5(16)
not verified

Services

edit
pay by card smoking area tourist friendly easy parking Information hasn't been verified by Greenmeister.

Opening hours

edit

Reviews

6
topcomment

Gezellige shop, met leuke behulpzame medewerkers. De wiet is van goede kwaliteit, en de prijs is fair. Als je deze shop bezoekt, parkeer dan niet op de brug, je word dan niet geholpen.

2

Wat een vervelende coffeeshop, constant is alles op en met een beetje pech sturen je ze bewust naar huis met hele slechte haze/wiet. Zeker als toerist zijnde oppassen voor deze oplichtingspraktijken.

2

Die nieuwe Hollandse jongen met dreadlocks is echt onbeschoft en stuurt vaste klanten gewoon weg. Kansloos om zulk soort mensen in je coffeshop te hebben werken! Begint een beetje op de louche praktijken van the game/future te lijken. Zeer slechte shop, weg blijven is het advies!

1

Ik kom er al jaren en je merkt idd dat ze klanten zat hebben, waardoor je als stront behandeld word en ze schijt aan je hebben. Klant vriendelijk 0% tegenwoordig. Was vroeger wel anders. vooral 1 halfbloed guy met krullen ,ik ging er met een rot gevoel weg en wilde de tent afbreken door die gast. Ik ga ik nooit meer heen. Waardeloze gast. Snapt er helemaal niks van.

1

Decent quality, bad service.

1

Vandaag deze shop weer bezocht. De klantvriendelijkheid druipt er niet vanaf zal ik maar zeggen. Je kan wel merken dat ze het druk genoeg hebben en een klant meer of minder hen niet meer interesseert. Je kan beter je wiet ergens anders halen buiten Delft. Dit soort criminele monopolies in gedoog waren zou verboden moeten worden, is nu meer een groothandel en de kleine thuiskwekwr wordt gepakt?!?! Kromme wereld! 2 shops in Delft is te weinig, dan allemaal maar sluiten want dit soort drugs monopolie in 1 stad is meewerken aan een drugs baronie. Shame on you Delft!

1

De wiet is redelijk hier, maar klantvriendelijkheid is erg slecht. 1e keer afgesnauwd omdat ik een petje op had, veiligheid bla bla. Ok raar maar enigszins begrijpelijk, 2e keer doe ik mijn petje achterstevoren; hé petje af anders wordt je niet geholpen hier! WTF! Alsof ik een ffing bivakmuts op heb. Nooit meer naar toe hier! -5 sterren

1

Slechte ervaring, niet vriendelijk en matige weed. Geen aanrader

1

Ik haal eigenlijk altijd haze en kom er nu toch wel al 1,5 jaar. Ik kom zelf uit Rotterdam maar vind deze coffeeshop eigenlijk beter dan die in Rotterdam. Zeker de silverhaze is altijd goed.

0

Leuke shop! Mooi ingericht, geen ongurigheid en fijne, vriendelijke medewerkers.

0

Goede shop, vriendelijke medewerkers en goede prijzen

0

zwakke wiet. dure pre-rolls. verdund met tabak. voel geen verschil. koop gewoon een pakje sigaretten.

0

Aardige mensen en een leuke sfeer. Ze hebben altijd wel wat leuks op het menu staan en heb tot nu toe alleen maar goede kwaliteit mee gekregen. Zeker een aanrader (de prijzen zijn ook goed)

0

Alles is goed aan deze shop goede kwaliteit weed zeker de hasj is goed en sterk een aanrader voor als je in Delft bent van de vier coffeeshops in Delft is dit de beste

-1

Een toffe zaak heel gezellig en de kwaliteit is goed

-3

Een shop waar velen in Delft nog een voorbeeld aan kunnen nemen