De Huyskamer

1e Pijnackerstraat 118-a, Rotterdam

1.6/5(28)
not verified

Services

edit
pay by card tourist friendly easy parking smoking area Information hasn't been verified by Greenmeister.

Opening hours

edit

Reviews

60
topcomment

Nooit in de Huyskamer kopen. Daar word je opgelicht!

51

Ik adviseer klanten van de Huyskamer en andere sjoemelaars om wiet en hasj te kopen bij The Reef aan de Oppert in Rotterdam. Als je daar bv 3,5 gram koopt krijg je ook 3,5 gram en niet 10 - 20% minder zoals bij de Huyskamer. Bovendien levert The Reef veel meer soorten, is de kwaliteit uitstekend, en men is er ook een stuk klantvriendelijker als bij de Huyskamer.

48

I paid for 1.7 grams. They gave me exactly 1.38 grams when I weighed it at home. Be careful!

45

Klopt. In de Huyskamer word je flink belazerd. Je krijgt veel minder dan ze zeggen.

38

Ik zou hier niks kopen mensen. Ben zelf een professioneel agrarisch kweker geweest, zij maken die wiet NIET SCHOON, dat betekend, DONKERE tipjes en DONKERE longen. Denk daar maar eens over na.

38

Kut zaak. Naaien je waar je bijstaat.

37

De hoeveelheid die de Huyskamer levert is echt schandalig. Volgens mij pikken medewerkers een beetje uit ieder zakje. Genoeg alternatieven in de buurt zoals Hight Tea en De Stichting.

31

Het gewicht is meestal minder dan wordt aangegeven. Jammer ...

30

Als je tegen de Huyskamer zegt dat je te weinig krijgt zeggen ze dat dat niet zo hoort en dat ze het door zullen geven. Maar er verandert niks.

29

Chagrijnig, ondeskundig personeel. Ik kocht vandaag 1,7 gram maar kreeg (na zelf wegen) maar 1,52 gram. Onvoorstelbaar dat de Huyskamer nog steeds bestaat!

29

@ amanda Die ervaring heb ik ook. Mijn vrienden en ik kopen al lang geen wiet meer in de Huyskamer omdat daar gesjoemeld wordt met gewicht.

28

Gisteren heb ik in de Huyskamer 3,5 gram wiet gekocht. De laboratoriumweegschaal van het ziekenhuis waar ik werk geeft echter 3,121 gram aan. Schande!

20

De Huyskamer verkoopt redelijke kwaliteit maar de prijs die je betaalt is uiteindelijk hoger dan die van andere coffeeshops. Misschien moeten ze een andere weegschaal aanschaffen.

19

Je krijgt daar meestal zo'n 10 à 20% te weinig hasj of wiet. En dat weten ze donders goed!

17

In de Huyskamer word je besodemieterd met de hoeveelheid die je koopt.

15

In de kant-en-klare joints zit veel te weinig wiet!

10

Normaal kan je in de Huyskamer kiezen uit drie zakjes. Als de verkoper maar één zakje pakt heeft hij/zij waarschijnlijk al van dat zakje gesnoept!

7

Vroeger was het nog wat Nu helaas niet meer Zoals met zoveel dingen Van weleer ...

6

Slechtste coffeeshop in Rotterdam. Duur, slechte kwaliteit wiet, oneerlijk over hoeveelheid en erg onvriendelijk personeel. Vooral de travestiet is echt super onvriendelijk tegen klanten

6

Nooit gaan !! Had thuis maar 0.5 gr. gewogen en dat voor 9 euro !!! Oplichters. Super slechte wiet ook trouwens en kut personeel. Stond een lange donkere (man)vrouw, zat ruzie te zoeken met een klant voor mij omdat hij met muntjes betaalde ipv briefjes. Kon vervolgens ook niet normaal hallo zeggen toen ik aan de beurt was. Belachelijke coffeeshop.

6

@kief. Bij Hight Tea wordt je ook belazerd

2

Duur, slecht en onbeschoft. Vreemde toko ...

1

Chaggerijnige Oplichters, Scammers! Zojuist betaald voor 1,7 gram wiet bij de Huyskamer en bij thuiskomst nagewogen --> 1,52 gram zit er werkelijk in! dit is niet de eerste keer dat dit bij mij gebeurt en zo te zien ben ik niet de enige... Kan toch niet mensen... ze verdienen al zoveel aan de verkoop van wiet, inhalige t********s Al woon ik 2 deuren verder fiets ik voortaan wel wat verder naar de Reef ofzo ( -5 ster rating) Don't go to this coffeshop, they will scam you! F. U. Huyskamer

1

Amnesia krijg je alleen maar hoofdpijn van niet goed schoongemaakt

0

De huiskamer is een begrip in Rotterdam Noord,al meer dan 30 jaar beste prijs/kwaliteit verhouding en variatie,verzorgd.Ik rook 35 jaar en ben echt kritisch.

0

Kleine shop in het Oude Noorden in de buurt van de Zwartjanstraat. Wiet en hasj, goedkoop en duurder spul. Prima shop om ff snel wat te halen. Zie mensen meuten over klantvriendelijkheid maar hoeveel heb je nou nodig? Je komt binnen, zegt wat je wilt, je krijgt het, je betaald, hoppa.

-6

Nooit aardig ontvangen, wel goeie critical assie en een lekkere white fire. Gewicht per prijs klopt van deze soorten, verbeter pls je service

-10

Lekker hasjes, vriendelijk als je er vaker komt. Hoeveelheid niet ideaal, twijfels op zijn tijd, maar meestal is het toch wel meer dan dat het eruit ziet.