De Leeuw

Leeuwenstraat 25, Hilversum

2.4/5(21)
not verified

Services

edit
pay by card smoking area tourist friendly easy parking Information hasn't been verified by Greenmeister.

Opening hours

edit

Reviews

8
topcomment

Small selection of high-priced and uninteresting products. Messy shop, unfriendly staff. Give it a miss.

4

Ik bezocht deze shop een jaartje lang af en aan tot ik gisteravond daar was en de oudere vent die achter de bar stond me toch een partij Onbeschoft begon te praten toen ik hem een vraag wou stellen omdat ik wat wou ophelderen.( Arrogante Kwal) Walgelijk dat er zo respectloos met klanten word omgegaan. Klant vriendelijkheid is hier vér te zoeken!! Ik kom hier in elk geval niet meer terug.

3

Beetje ontevreden over de behandeling. Ik ben 63 jaar en verwacht wel een beetje respect van de bediening i.p.v. behandeld te worden als een jochie.

3

Prima aanbiedingen, lekkere wietjes. Je moet een beetje gewend raken aan de hosts

3

Wiet is vaak redelijk maar als je t naweegt is t minder dan ze beweren. Soms is de bediening een beetje tokkie of penose.

2

Kut bediening, slechte wiet/hasj. We mochten de rookruimte niet in aangezien we te weinig haalde. Vervolgens een slap excuus dat hij ondernemer is. Mij zie je daar niet meer in die KOTSWINKEL!

1

Goed nieuwe amnesia blok hasj echt top kwaliteit

1

Prijs/kwaliteit is prima. Personeel is vriendelijk en laat je kiezen uit meerdere zakjes. De rookruimte is klein maar gezellig.

0

Voor verpakt, vaak druk en personeel valt mee qua service en vriendelijkheid

0

Super gezellige sfeer en de weed is goed Leuke aanbiedingen 2.2 gram Panama red haze 20 euro lekker weedje 2.4 gram White Widow 20 euro

0

Ziet dr mooi uit

0

Niet te geloven hoe het personeel in deze shop zich presenteert. Ik gun ze gewoon m'n centen niet. Zou nog liever m'n wiet bij een dealer op straat kopen. En dan lees ik hier vervolgens dat er minder wiet in hun zakjes zit dan ze zeggen/op het menu staat. Vermijd deze shop als je de kans hebt!

0

Zeer onvriendelijke bediening en slechte kwaliteit.

0

Used to be a better coffeeshop, Staff very rude for no reason. They don't obey the law, they allegedly have private rules I suppose that's their right. They denied access to a lung cancer patient, who wanted to buy something for a relative. Don't waste your time or money here.

-1

Een echt oud Hollandsche koffiesjop als je het mij vraagt. De kwaliteit van de Cannabis wisselt veel. Lijkt een beetje op Spaanse Cannabis? Altijd een aanbieding á 2.4 gram voor 20 Euro "Haze". Hit-and-miss noem ik het. Wel recentelijk inderdaad eens meegemaakt dat er 0.2 gram mistte. Waarschijnlijk een foutje met het vullen?

-1

afentoe hebben ze een gek wietje ik had een tijdje geleden White grape hybrid en die smaakte ook precies naar witte druiven en niet chemisch ofzo... ook is de haze vaak wel okay maar ze blinken uit in fruit wietjes als agent orange die zijn altijd hartstikke goed te doen voor de prijs vooral. ik kom er graag en je mag zelf een zakje uitkiezen (nu niet met corona maar normaal wel) en dat is een plus punt als je voor verpakt verkoopt.

-1

Came here for more than a year. For the ''Aanbieding deal'' you pay 20,- for 2.5g of weed. But when you check it on the scale (and remove the big tree inside) you lose at least 0.3/0.4. also i think they spray on the weed s lot (getting paraoia when i smoke they're stuff)

-1

Bezoek was trouwens 01-04-2019 om ongeveer 22.04 uur.

-1

Al vaak hier gehaald, ik zou de White widdow aanraden maar de Amnesia is ook nice. Orange bud geeft een lichtere high maar is ook goedkoper. Hasj is ook goed maar de wiet is duidelijk beter.

-1

Top wietje in verschillende smaken, en de aanbieding is vergeleken zoals bij andere geen troep maar wel gewoon goed. Personeel gewoon zakelijk en niks op aan te merken

-3

Sinds jaren weer eens langsgeweest. Wat een onbeschofte eikel staat daar achter de bar. Ik bestel €20 wiet en er worden 4 pakjes op de toonbank geflikkerd en toen ik niet meteen begreep dat het €20 per pakje was,werd ik nog ff voor lul gezet. Zo jammer!