Green House Tol

Green House Tol

Smoking area
Pay by card
Easy parking
Tourists allowed

Coffeeshop hasn't been verified

This coffeeshop hasn't been verified by Greenmeister and information could be outdated.Click 'edit' to update information.

Menu

Updated: 10/1/2022

About coffeeshop Green House Tol

This coffeeshop and the information on this page hasn't been verified by Greenmeister - it's kept up to date by users like you. If you found incorrect information, please edit this coffeeshop.

Address: Tolstraat 91, Amsterdam

Open hours

Day Open- Close
Monday -
Tuesday -
Wednesday -
Thursday -
Friday -
Saturday -
Sunday -

Reviews

4.3 out of 5 stars

Based on 3 reviews

Review data

5 star reviews

67%

4 star reviews

0%

3 star reviews

33%

2 star reviews

0%

1 star reviews

0%

Review Green House Tol

Help the community by sharing your experiences with this shop.

Recent reviews

🥦 papa jo

26-03-2024

Holy shit, Wat voor een koeler Shop. Mensen eerlijk en met de hand op het hart. Dat is een heel goede Shop. Wooow... De sfeer is ongeëvenaard, licht, vriendelijk, prachtig uitgerust en ontworpen. Zodra je de deur binnenkomt, wordt je door iedereen vriendelijk ontvangen. Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en zeer deskundig. Het advies was buitengewoon goed, ik ben zelden zo goed geadviseerd. De jongens weten waar ze het over hebben. Naar het menubord, waar een flinke portie wiet en hasj klaar heeft staan, zodat er echt voor ieder wat wils is. De prijzen zijn behoorlijk, niette hoog. De kwaliteit is enorm goed. Mijn keuze viel op Motor Breath. Mensen proberen het, een must voor kush-liefhebbers, van citrustonen tot aards. Dat is begrijpelijk, want het is een kruising tussen chemdog en og kush. Het heeft een zeer sterk effect. Ik rookte het als een joint met tabak. Ik ben erg blij met mijn bezoek en zal zeker terugkomen. Ach ja... Je zou eens een spacecake moeten proberen. Daarom zijn er 5🌟🫶

0
  🍃 Bob Karma

  23-03-2021

  spreekt alleen engels maar wel aardig

  0
   🌱 420allday

   18-07-2018

   spreekt alleen engels maar wel aardig

   0