Het Ankertje

Mr. H.F. de Boerlaan 21165, Deventer

3.8/5(29)
not verified

Services

edit
pay by card easy parking smoking area tourist friendly Information hasn't been verified by Greenmeister.

Opening hours

edit

Reviews

10
topcomment

Goede toevoeging voor Deventer

10

Zoals het hoort, erg mooie shop. Mooi dat alles duidelijk op schaaltjes ligt.

9

Hele nette shop. Personeel super aardig en behulpzaam. Silverhaze is een aanrader.

5

Kwaliteit zoals ik verwacht en dan ook nog om de hoek👌

4

White widow zeker een aanrader

3

Eindelijk nieuwe mooi klanvriedelijke zaak ziet er top uit .Al paar keer geweest echt top wiet ben er blij mee. Ook gruis is top kun je van andere winkels niet zeggen .😜

3

Fijn zo buiten de stad.. goed parkeren ( gratis ). een blowtje roken in de stad kost je tegenwoordig klauwen geld met die malafide parkeer tarieven.

2

Lijkt net op een kantoor als je binnenkomt 😂

2

open modern ingericht, relaxed personeel, goed aanbod en op een rustige plek. De enige in deventer waar ik nog wil halen.

1

Fijne coffeeshop. Kom 10 jaar bij bulls eye. Maar daar staat muziek altijd knetters hard. En ze proppen daar de joints altijd in 1 zakje, ongeacht hoeveelheid. Ankertje heeft rustige muziek, nette prijzen. Waar ik bij bull voor 10 joints al 30euro kwijt ben, krijg je bij ankertje 12 voor 25 euro, en een kop koffie toe. Netjes en zeer leuk personeel.

1

Really Really Really Friendly! I would absolutely recommend this Stop! Just don't read this bad reviews, go there and check it out, trust me ;)

1

Wat een kut shop. De mensen achter de kassa zou ik het liefst erover heen trekken en de wiet smaakt naar 10x niks. Wat een gore troep. Heb silver haze gehaald, sterke afrader! Blikkendeur is veeeeeeeel beter. Deze shop is in alle opzichten slecht. Het ziet er niet uit, de mensen zijn onvriendelijk, en de wiet smaakt naar niks anders dan planten voeding.

0

I didn't believe the bad reviews on Google Maps, so I spent 50€ there. Unfortunately the bad reviews are true, the weed does taste like hair spray! May be you only really notice itwhen you are vaporizing, but I am disappointed. In case of business I don't understand their strategy, because this will be known quite quickly...

0

erg tevreden over de wiet! En dan vooral de bubblegum en de silver haze! Het personeel is erg vriendelijk kom er graag weer terug!!

0

De Amnesia is zuiver en natuurlijk van smaak en met een enorme sativa-high. Ruime , nette cannabisstore, vriendelijke mensen.

0

Zo mooi als t er uit ziet bij binnenkomst.....zo beroerd is de kwaliteit van de wiet, jammer, zn geld zéker niet waard, nog niet de helft In de openingsweek wél goeie gehad, maar gezien de ervaringen daarna was dit een toevalstreffer. Spijtig....het leek zo veelbelovend. Kan me voorstellen dat ze afhankelijk zijn van het aanbod, maar match dan de prijs met de kwaliteit

0

Top shop

0

kort gezegd een super shop! De haze is erg goed (met name hun sterkste haze ff de naam kwijt) personeel ook altijd gewoon relaxt en aanwezig 👌🏻👌🏻😉✔️ ,ziet dr ook van binnen helemaal flex uit!!

0

Hele mooie moderne shop met super lekkere en goeie wiet en hasjes. Zeker een aanrader!! Aardig personeel ook en makkelijk parkeren.

0

Nette coffeeshop, aardig personeel, en goeie zuen

0

Goeie shop haal meestal hier mijn weed goede toevoeging voor de regio Deventer Zutphen. Personeel vriendelijk 👍🏼

0

Mooie shop, duidelijk overzicht van aanbod. Ik kwam hier vandaag voor het eerst, sta op de camping en was opzoek naar een vaste shop. Nu eindelijk gevonden :-)))) gezellige jongens, vriendelijk ontvangst.

0

We halen er wekelijks wiet. Maar laatste keer vermengd met ketamine. Zeer slecht. Bij verhaal halen werd geen enkele verantwoordelijkheid daarvoor genomen. Wat een slechte service. Mij zijn ze als vaste klant kwijt.

-1

Geen goeie ervaring helaas, wiet heeft een vreemde chemische smaak. Leek meer op een wachtruimte bij de dokter 👎🏼

-1

Mooi schilderij moet ik nageven maar de wiet is echt niet sterk jammer. Geen shop voor echte kenners

-1

Prima shopPriPrima

-1

ITS OPEN now?

-2

Vieze wiet, onder de microscoop zie ik dingen die er niet op horen! Hasj is ook van mindere kwaliteit Geen verstand van de producten

-5

Wiet smaak niet natuurlijk🌱. Geen chille plek om te zitten. Geen muziek🎼🎵. Felle lichten☄☄. Personeels doen raar als je zien aan je ID dat je geen Nederlander ben. Ik heb gisteren mee gemaakt. Ik raad deze plek niet aan!!❌❌❌.