Koffie en Dromen

Middenweg 4, Lelystad

2.3/5(22)
not verified

Services

edit
pay by card easy parking smoking area tourist friendly Information hasn't been verified by Greenmeister.

Opening hours

edit

Reviews

7
topcomment

Vreselijk slechte coffeeshop! Als je de kans hebt om ergens anders te halen, zeker doen! Gister na 4 maanden maar weer eens geprobeerd. Weer van een koude kermis thuisgekomen. 13 euro voor een grammetje Blad en Tak. Ongelofelijk slechte shop. Word tijd voor een 2de shop in Lelystad zodat deze zo snel mogelijk kapot geconcurreerd wordt.

4

Treinstation ligt ernaast, beter pak je een treintje naar Amsterdam om je wiet te scoren. Paar keer wiet gehaald bij “koffie en dromen” maar was niet best, hoop bladeren en takken. Geen aanrader...

4

Deze shop kunnen ze beter sluiten. Wat een aanfluiting. De wiet hier is echt bar slecht en veel te duur voor de kwaliteit die je krijgt. Heb hier een paar keer gehaald maar kom hier zeker niet meer terug. De wiet is niet goed gedroogd en is totaal smakeloos daardoor. Tevens is de wiet ook niet goed gespoeld en zit daarom vol met voedingsstoffen wat je ook proeft. Ik snap niet dat er toch elke dag een rij voor de deur staat. Laatste keer een grammetje gehaald. Wou een jointje draaien maar zag dat de topjes vol schimmel zaten. Teruggegaan naar het loket en laten zien dat er schimmel inzat. Ze keken ernaar en gooide het zo weer terug bij de rest van de toppen om vervolgens aan de volgende klant te verkopen. Ik mocht iets anders uitzoeken. Dir was niet veel beter. Mensen haal hier aub geen wiet als je iets lekkers wil roken. Beter omrijden naar Amsterdam of hoorn. Schande voor lelystad. Ik moest een ster geven helaas anders kon ik mijn reactie niet plaatsen. Eigenlijk 0 sterren.

2

Bad, bad, bad......

2

slechtste coffeshop ooit ,verkooen buitenkweek als silverhaze echt schandalig meer dan 50 euro betaald voor niks ,jammer dat mijn vriendin het niet goed kent anders had ik dit gelijk gewijgerd..te verstaan dat er nooit volk in die shop zit..dit is diefstal op grote schaal ,je kan dit inkopen voor 2 euro...corrupte boel zoals de gemeente die dit soort mensen vergunningen geeft!! Erg voor de mensen die het dan wel goed doen! nooit meer

2

Na twee jaar weer eens wezen kijken of het, na de vreselijk slechte wietervaringen, al iets verbeterd is. Helaas was ik te enthousiast en gelijk voor €25 2.5gr White Widow gekocht. Ik vroeg nog aan de medewerker of het een sterk wietje was. JA MAN ECHT! was zijn antwoord. Wat een aanfluiting! Lang geleden dat ik zo'n slechte wiet heb gehad. Geen smaak, geen geur en zeker niet stoned of high! Deze kwaliteit durven ze in Amsterdam nog niet eens aan de toeristen te verkopen. Klagen heeft geen zin want het beleid is dat ze geen wiet terugnemen, ook al snapte en begreep die vriendelijk mevrouw aan de telefoon me helemaal ! Wees dus gewaarschuwd! Helaas is die ene ster die ik moet geven nog te positief! Tip: Als je op weg bent naar Koffie en Dromen kijk dan even in de berm voor een plukje gras....rol het in je joint en je wordt er nog meer stoned van dan de rotzooi van deze shop. Scheelt je een hoop geld en ergernis!

2

Verkopen wiet met beestjes en vaak bespoten met pesticide volksgezondheid moet ingrijpen bij deze tent. Heb een vergrootglas waar mee ik kijk heb ze echt vaak op betrapt. Dode insecten dus er is zeker een pesticide gebruikt! Tijd voor een concurrerende coffeeshop in lelystad. Want als er alleen maar pesticide wiet is heb je ook geen andere opties. Prijzen zijn veelste te hoog. Genadeloze rot tent. Methadon kliniek schone naalden loket achtige vibe midden op het station. Lijkt wel of ze het express hebben gedaan om blowers te kleineren.

2

schande

1

Wiet is een stuk beter geworden dan dat het was. Parkeer plek is nog steeds waardeloos. Helemaal als je elke dag wiet haalt lopen die kosten bijhoorlijk op terwij de wiet zelf al duur is. Dat ze na al die tijd nog steeds betaald parkeren hebben. Geef klanten dan een lidmaatschap pas en zorg dat ze daarmee door poortjes kunnen.

1

Er staat dat parkeren makkelijk is, gemeente Lelystad heeft betaald parkeren op de parkeer plaats. Dus als jij even 5 minuutjes snel binnen wat wilt halen staan de parkeerwachters je auto al te controleren. Dit zou in mijn ogen moeten veranderen. De koffieshop zou een eigen parkeerplaats moeten hebben waar klanten voor een paar minuten gratis kunnen parkeren. Heel slecht geregeld en er zijn al heel wat boetes uitgedeeld aan klanten. Je kan zeggen eigen schuld natuurlijk moet je maar een kaartje kopen. Ik vind dat dit veel beter geregeld had kunnen zijn!

1

Die hekjes, echt sneu zaakje

1

Haha kan ik 0 sterren geven?

1

Als je een long beschadiging of een ziekte wil moet je hier je wiet halen. Covid is niks bij de schade die hun wiet aanricht.

0

Slechte koffieshop de ene keer hebben ze afgaan en dan weer niet als je een goede klanten binding wil moet je wel zorgen dat je alles altijd hebt

0

temp is vaak te hoog of te laag, binnen is het aangenaamd maar in rook ruimte kunnen ze de temp niet beheren

0

Service: ze lachen en geven je waar je voor betaald, meer niet. Atmosphere, Welke? Value, None General, slechte wiet.

-1

Ik kom nu al een tijdje hier mijn weed kopen. word altijd met respect geholpen. bij vragen krijg ik altijd antwoord. Het personeel is vriendelijk. Goede controle bij de deur. Het voelt veilig. Ik zit namelijk in een scootmobiel en daar zijn gelukkig geen problemen mee, kan zo binnen rijden. enigste nadeel voor mij: in de winter vroeg donker en shop pas om 4 uur open door de weeks. Ik moet door het park en dat is n.l erg donker. Ben niet bang aangelegen maar ga het ook niet bewust opzoeken. Liever rijd ik dan aantal minuten om. Ook al is dat koud. Maar dat zijn maar enkele maanden in het jaar.. Ga zo door!!

-1

goede nieuwe coffeeshop in lelystad :)

-3

Ik had vroeger op deze shop altijd een negatieve mening, Maar laatste jaren kom ik hier regelmatig en ik moet echt zeggen dat ze top personeel hebben! Altijd aardig en vriendelijk! Ook de beveiliging is gewoon altijd vriendelijk, top gasten en ze zeggen altijd als je de zaak uit loopt vriendelijk gedag en geniet ervan meneer!is toch top? Ja, in dit gat Lelystad moeten ze helaas aan bepaalde regels houden, maar voor de rest top gewoon! en ja, de wiet is ook goed genoeg hoor, het is hier helaas geen Amsterdam, maar we mogen niet klagen over dit sjoppie, dus ik zeg, vier sterren. tot van de week maar weer!!

-3

Prima koffieshop. redelijke keuze uit hash/wiet en als het niet te druk is ook prima om er wat te roken

-3

misschien niet de beste shop om iets te roken maar het bied een redelijk assortiment aan wiet/hasj. geen klagen dus

-3

Gezelligste Shop van Lelystad! Altijd om advies vragen, dan heb je een lekkere wietje👍