PAX

PAX

Smoking area
Pay by card
Easy parking
Tourists allowed
Participant of the weed experiment

Menu

updated: 4/8/2024


About coffeeshop PAX

Address: Nijverheidssingel 8, Breda

Established in 1989 on an atmospheric boat in Breda, Coffeeshop Pax has been a leading name in the world of cannabis enthusiasts for more than three decades. With a rich history and an unrivalled reputation, Coffeeshop Pax is known for its extensive range of high-quality cannabis and hashish varieties.

If you are looking for an authentic and welcoming experience in the world of cannabis, Coffeeshop Pax in Breda is definitely worth a visit.

Open hours

Day Open- Close
Monday -
Tuesday -
Wednesday -
Thursday -
Friday -
Saturday -
Sunday -

Reviews

4.8 out of 5 stars

Based on 73 reviews

Review data

5 star reviews

88%

4 star reviews

8%

3 star reviews

1%

2 star reviews

0%

1 star reviews

3%

Review PAX

Help the community by sharing your experiences with this shop.

Recent reviews

👑 rapmexx

02-03-2024

Ik heb wat gerookt en geprobeerd het voor je te beschrijven; Capri Zun Vind ik een heerlijke lichte frisse zoete smaak hebben. Een soort cali light. Headband crescendo ruikt en smaakt wat natuurlijker en meer plantachtig. Beetje gras achtig. Sour blast #2 Zelfde idee als de capri zun. Net iets meer meer aardachtig en gassy ondertoon. Met een zoete boventoon. Smaak is zeer aanwezig Rs11 Smaakt sterker als die ruikt. Gassy ondertoon, zoet maar niet teveel. Smaak overvalt niet, maar komt subtiel. Zwirlz Ruikt heel erg zoet. Prikkelend in de neus. Beetje scherp en zeer aanwezig. Zoete boventoon. En gassy middentonen. Twizzler Mijn persoonlijk favoriet van het menu Runtz achtige smaak. Zoet en heel gassy. Zoap Mijn 2e lieveling is de Zoap heeft dezelfde gassy aardachtige ondertoon Maar neigt meer richting zijn zoete boventoon. Hashlover Gold joint Ik ben zelf niet echt een hasjroker maar deze opengemaakt en opnieuw gedraaid (Vind ik fijner) zaten veel stukjes hasj in. Rook ook goed. Heb er wel van genoten op z'n tijd. De bovenstaande soortjes zijn gerookt met en zonder tabak, en een active filter.

+4
  👑 rapmexx

  14-04-2024

  Sherbert cookies is momenteel mijn favoriet voor een donnie.

  +1

   21-03-2024

   Coffeeshop Pax is echt een hele mooie shop in een woonboot langs het water. Het interieur ziet er netjes en schoon uit. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Je kunt hier terecht voor allemaal verschillende soortjes zoals je hier boven kunt zien. Ze hebben toffe Cali packs die in een doosje komen en goede edibles. De kwaliteit hier is hoog en alle zakjes zijn voorverpakt. Het is een afhaalshop dus je kan niet binnen roken. Samengevat: een goede shop die het zeker waard is om te bezoeken!

   0
    👑 rapmexx

    23-01-2024

    Rs11 is de bom. Mac n cheese goed gekweekt persoonlijk niet mijn ding. De Apple n banannas laat je rapper worden. En de tropical laat je achterover leunen alsof je op de Bahamas ligt. Prijs kwaliteit 9/10.

    +6
     👑 rapmexx

     04-01-2024

     Ben normaal geen hasj roker. Aangegeven bij de balie. Is mij strawberry banana aan geraden Om te proberen. Heerlijke zachte hasj lijkt wel op thc vanuit mijn grinder. Smaakt naar een zoete wiethasj. Als 'niet-hasj roker' heel blij mee.

     +5
      👑 rapmexx

      28-12-2023

      Mooi gelegen shop op het water. Exterieur zowel het interieur is mooi luxe aangekleed. Veel info over de vele strains die ze er hebben. Mooie prijs ook! Tot dus ver een hele grote W

      +5
       👑 rapmexx

       28-12-2023

       Top personeel ook, heel vriendelijk, helpen je graag en weten ook waar ze over praten.

       +4

        25-10-2023

        Eyyyyy!

        +4

         27-02-2024

         Top shop goeie wiet en super vriendelijk personeel die je vragen netjes beantwoorden en je goed advies geven top ga zo door

         +3

          24-02-2024

          Klantvriendelijk en het menu is 👌

          +3
           🍃 terabyte

           22-02-2024

           Goeie shop, mooi en breed assortiment, en een mooi interieur en exterieur

           +3
            🍃 leafy kid1

            15-03-2024

            Hoi pax breda zier goed uit en heel mooi assortiment en kai leuk personeel Kom er graag . M.v.g

            +2

             06-04-2024

             Laatste tijd veel soorten en goeie kwaliteit. Personeel altijd vriendelijk

             +1

              06-04-2024

              Ik mocht pas een review schrijven als ik heb gerookt maar alvast een review voor de vriendelijkheid en gastvrijheid. Als ik deze review er niet af heb gehaald is de wiet ook goed :) het ziet er in iedergeval goed uit

              +1

               17-03-2024

               Hasjlover gold een echte aanrader

               +1