Prix d’Ami

Haringpakkerssteeg 3, Amsterdam

3.9/5(14)

Services

pay by card easy parking smoking area tourists allowed

Awards

Best Preroll 2021
Best indica flower 2020
Best Pre-Roll 2020
Best coffeeshop 2019

About coffeeshop Prix d’Ami

Prix d'ami is the largest coffee shop in the world, with no less than 500 seats. They have 5 large smoking areas, 8 pool tables and 36 flat screens that hang throughout the building. Here you can... (show more)


Opening hours

verified

Reviews

4
topcomment

Yeah

3

Shittiest coffeshop in Amsterdam. Using COVID to sell powerplant that is crap weed as blueberry which is meant to be a good week at affordable price. You suck big time prix d ami owner and i will make sure that anyone i meet and know will know that your coffeeshop rips of its customers.

3

Was weer een tijdje geleden dat ik hier voor het laatst was. Wel was dit een van de leukste smoke ervaringen die ik heb gehad in een coffeeshop. Boven is er een soort van 3D bioscoop, je kan er erg comfortabel zitten. Toen ik er zat was Jurassic World te zien. Je moet wel drinken halen om daar te mogen zitten, maar als je toch een jointje gaat roken is het wel fijn om geen droge bakkus te hebben. Qua wiet weet ik niet hoe goed het is, ik had een paar gram blueberry gehaald, want dat is 1 van mijn persoonlijke favorieten. Op z'n minst echt een aanrader voor de smoke-touristen!

2

BIGGEST AND THE BEST

2

Goeie weed. Spaarkaarten waar je 10% van je aankoop op gestort krijgt die je later weer kunt besteden. Ik ga er nooit meer heen omdat je ID moet laten zien en die neem ik nooit mee. Ben je 33.. snap et wel, maar jammer. Zijn genoeg goeie shops dus geen ramp. Maar zorg dan dat er een foto'tje op die kaart zichtbaar is, ik neem die ID sowieso niet mee.

CURRENTLY OPEN

Coffeeshop Prix d’Ami is open until 01:00

opens in Google Maps

CURRENTLY OPEN

open until 01:00