't Klavertje

Amersfoortsestraat 12, Amersfoort

3/5(29)
not verified

Services

edit
easy parking smoking area tourist friendly pay by card Information hasn't been verified by Greenmeister.

Opening hours

edit

Reviews

17
topcomment

fijne coffeeshop met lekkere hasj

9

+ Veel keuze in wiet- & hashsoorten. + Grote rookruimte + Entertainment als pooltafel en bordspellen + Je mag binnen sigaretten roken + Vaak snel geholpen

6

Heb hier meerdere keren gehaald, waarvan het af en toe goed was. Gisteren was voor mij echter de laatste keer. Ik heb €50 og kush gehaald, helaas kwam ik er achter toen ik thuis kwam dat dit aan €30 blaadjes en takken zijn! De overige 20 vol met toprot en stinkt ook echt als je het rookt. Stoned wordt je er niet van en nog nooit is bij mij zo snel €50 wiet opgegaan. (Groot en deels kunnen weggooien!!) Echt zonde en niet waar voor je geld.

6

Slecht, vraag 2g ice hasj en krijg veel minder dan 2g en daarbij krijg ik ook de goedkoopste hasj die ze hebben dus ze pakken even snel 20euro van je af

3

Grote rokersruimte, relaxed personeel, prima wiet! Genoeg parkeergelegendheid alleen als het heeft geregend is het een grote modderpoel. Je kan voordat je het terrein op rijd je auto nog "schoon" parkeren. Het enige wat echt mist is een pin automaat.

3

goeie shoppa

2

9 vd 10 keer matige wiet, vaak zelfs slecht (te vroeg geoogst, nog veel voeding in de wiet te proeven) veel blad/tak, duur. Wel makkelijk parkeren, goeie openingstijden, aardig personeel. Maar als je goeie haze wilt roken moet je niet hier zijn.

2

Slechte wiet en duur en vies

2

Je kan lekker zitten binnen, nieuwe spel tafels hebben ze ook. Goeie strains even vragen wat deze week goed is en je hebt zeker weten een goede strain te pakken. Goeie snelle service, top tent!

1

Oké, net wiet gekocht, twee uur geleden. Ene wiet goed, paars. Andere veels te droog, beter opletten, eigen schuld. Maar waarom verkopen ze droge wiet, dat geef je toch aan de paarden. Snap het niet, gasten verdienen flink aan ons. Laatste keer voor mij, heb het weer even geprobeerd, klaar met Hoevelaken, ze leren naar niet.

1

Altijd goeie hasj vooral polm en mango kush 😍

1

Naar mijn mening 1 van de slechte shops in amersfoort. De wiet is slechte kwaliteit ik had white widow en sneeuw witje gerookt maar van allebei werd ik niet stoned en lag ik wakker in mn bed. Voor de volgende keer fiets ik wel een stukje verder voor een betere shop!

1

Beter kom je hier niet langs voor de gezelligheid. Is niet meer wat het geweest is. Nieuwe eigenaar ofzo?

0

Mooie coffeeshop, nette mensen. Goede kwaliteit hasj (ik rook geen wiet). 5 sterren.

0

Really loverly place. The staff are so nice and helpful😀big smoking area and car park. This happens to be my favourite. I love it

-1

Stefan is een topper

-1

Bagger shop en bagger personeel

-1

Goeie wiet en hasj bij deze shop maar ik vind wel dat er echt iets gedaan moet worden in de smoke ruimte. Met name de spiegels. Ik vind dit zelf erg storend.

-1

Vanwege corona minder quality laatste tijd. Verder prima coffeeshop..✌️😎👊

-1

is de gruis goed?

-2

Top kwaliteit. Place 2 be

-2

Slechte shop, kwaliteit wiet is zeer laag.

-2

Wiet smaakt vies amper effect nog bah bah

-2

Zonde van je tijd en geld om hier uit te geven !!!

-2

Altijd wel goede tijden te beleven. Personeel is vriendelijk en de wiet is best nice.

-2

Leuke shop maar net als de rest van de shops in Amersfoort je betaald de hoofdprijs. Te weinig concurrentie in de stad

-3

ok

-3

tt .

-3

Ik ken Jamail ook een klein beetje, en van wat ik gehoord heb lijkt het mij dat Kevin ietwat aan het overdrijven is. Kevin we weten allemaal dat Jamail veel heeft meegemaakt, en je maakt er nu wel een heel zwart/wit plaatje van lijkt mij.