Taverne Oasis

Meeuwerderweg 60, Groningen

4.6/5(12)
not verified

Services

edit
pay by card smoking area tourist friendly easy parking Information hasn't been verified by Greenmeister.

Opening hours

edit

Reviews

4
topcomment

Lekker nog het oude hippie gevoel als je daar binnenstapt,en de beste kwaliteit van Groningen. Geen verzwaarde of uitgeklopt weed,en zelf af en toe een bio soortje.Toppers✌💚

1

Erg fijne schop ze zijn er vriendelijk En de wiet is erg lekker Voor al de klaare joints die ook nog is betaalbaar zijn <3 :-)

1

Ik ben het eens met de andere review, bij deze shop heb je echt een leuke sfeer. Altijd prima producten ook, helemaal tevreden!

1

Een goede shop voor weed , en lekkere weed . Geen enkele andere shop heeft zulke fijne weed en de sfeer is ook helemaal top ! Ga zo door .Fijne avond

1

Super shop, fijne omgeving, gastvrij en hele leuke aanbiedingen! Voor mij zeker de moeite waard om vanuit Assen even naar de taverne te rijden. Veel aanbod en altijd goede kwaliteit

1

My favourite shop in Groningen. :-) Always nice staff and an awesome atmosphere.

0

Jammer van de beperkte openingstijden. Verder top-shop!

0

Best amnesia in town. Nice place to smoke too.

0

Die kanjers waren al vroeg bezig om zo snel mogelijk open te zijn,én je kan gewoon je wietje komen kopen. De Haze en Amnesia zijn lekker.!

0

Nou nog steeds de enige shop in Groningen,waar eerlijk de beste soortjes te krijgen zijn,En veel aanbod van verschillende wietjes en hasj,relaxte sfeer!!!

0

Dit is voor mij de beste shop in Groningen(old school) ze hebben een ruime keuze uit uitstekende weed en hasj en kunnen je veel vertellen over hun soorten, kundig personeel en altijd bereid voor uitleg of een praatje!! En niet te vergeten hun weekend-aanbiedingen!! Echt een aanrader!!

0

the BEST !!!!!

-2

Nou de topreacties,moet ik tot mijn spijt wat bijstellen de wiet is altijd vochtig en een dag later valt het bijna uit elkaar,en dan koop je een zakje van 12,50 en daar kun je geen 2 joints van draaien,sinds de corona zie ik niet meer de drukte,ik denk dat meer mensen de hoeveelheid te weinig vinden,en dat vind ik zelf ook, kijk naar 50 euro wiet en je zou haast tranen in je ogen krijgen,deze columbian gold kost 10,50 en ik heb het nagewogen en er zit krap een gram in dat klopt niet.Ik weet niet wat er aan de hand is maar de oude sfeer en de superieur wiet is er niet.Meer.