The Happy

The Happy

Smoking area
Pay by card
Easy parking
Tourists allowed

Coffeeshop hasn't been verified

This coffeeshop hasn't been verified by Greenmeister and information could be outdated.Click 'edit' to update information.

Menu

updated: 10/1/2022

 • sativa

  jack herer

  store brand

  3,7 out of 5 stars

  3 ratings
  €€€€
 • indica

  blueberry

  store brand

  5 out of 5 stars

  1 rating
  €€€€
 • hybrid

  gelato

  store brand

  5 out of 5 stars

  1 rating
  €€€€
 • hybrid

  fruity juice

  store brand

  5 out of 5 stars

  1 rating
  €€€€

About coffeeshop The Happy

This coffeeshop and the information on this page hasn't been verified by Greenmeister - it's kept up to date by users like you. If you found incorrect information, please edit this coffeeshop.

Address: Damsterdiep 5, Groningen

Open hours

Day Open- Close
Monday -
Tuesday -
Wednesday -
Thursday -
Friday -
Saturday -
Sunday -

Reviews

2.8 out of 5 stars

Based on 14 reviews

Review data

5 star reviews

36%

4 star reviews

0%

3 star reviews

7%

2 star reviews

21%

1 star reviews

36%

Review The Happy

Help the community by sharing your experiences with this shop.

Recent reviews

🌱 deadmau5

29-05-2018

Helaas een te hoge prijs voor de verhoudingen en kwaliteit van het product. Ook ervaar ik het personeel als heel onvriendelijk. Ze kijken je niet eens aan en hebben vrijwel geen idee wat ze verkopen. Ik kom hier alleen als de andere coffeeshops gesloten zijn. Ook vind ik de sfeer in de tent zelf bijna luguber. Bij binnenkomst word je aangestaard door 'onvriendelijke' types. Helaas, maar is geen shop voor mij..

+8

  14-10-2021

  Dit is zonder twijfel de slechtste shop in Groningen. Personeel is uitermate onbeschoft, de mensen die er komen zijn doorgaans ook vrij luguber. Buiten dat word je gewoon opgelicht waar je bij staat. De zakjes zijn super klein en de kwaliteit is gewoon pure troep! Doe je zelf een plezier en verspil geen geld in The Happy. Want niemand wordt daar ’Happy’ van.

  +3
   🍃 erik567

   02-08-2020

   Personeel is, uitzonderingen daargelaten, zeer klantonvriendelijk. Je kunt hier eindeloos wachten op iemand achter de bar, groeten schijnt erg moeilijk te zijn, medewerkers hebben soms ruzie met elkaar en zeggen vervolgens geen woord tegen de klant. Kwaliteit van de waren over het algemeen erg matig. En durf je een keer er iets van te zeggen, wordt door sommigen meteen een dreigende houding aangenomen. Slechte onprofessionele zaak, zijn genoeg betere in de buurt.

   +1

    26-11-2023

    Great service great shop ,

    0
     🍃 master kief

     02-02-2023

     Rare shop. Ben hier 1x geweest, maar nooit meer. Je loopt een soort gure loods binnen lijkt het wel, waar in het midden een bar staat. Je kan alleen contant betalen en wordt amper begroet

     0
      🌱 smoking

      10-01-2023

      hier ga ik pas heen als alle ander shops dicht zijn en echt wiet moet hebben .

      0
       🍃 hazegaze

       04-01-2023

       Yikes

       0
        🍃 Lil Train

        16-11-2021

        Ik zeg je eerlijk no deze Wierie is met mapangpang goed ja aardige mensen swa je weet toch

        0
         🍃 Dazey Joe

         05-06-2021

         Weird

         0
          🍃 john ko

          19-10-2019

          Accepteert alleen cash, wat bijdraagt aan de ongure sfeer van The Happy. Zakjes altijd goed vol, wiet redelijke kwaliteit. Net als velen anderen kom ik hier alleen na sluitingstijd van de andere shops

          0
           🍃 meesterkush

           16-03-2019

           Fijne shop. Nooit wat gedronken maar ziet er van binnen goed uit interieur wat basic maar prettige sfeer. Alle 4 soorten hash geprobeerd, 3 goedkopere van 6 euro en een duurdere van 9 of 10 per gram. De Sneeuwwitje van 6 euro is ook goed. Qua shops wissel ik meestal tussen de Metamorphose, Vliegende Hollander en The Happy, en over The Happy ben ik over het algemeen het meest tevreden, vooral qua prijs/kwaliteit. Als je wat meer keus wil qua soorten is de Vlieg geschikter, de Metamorphose is een hele andere shop, kleiner maar gemoedelijk en fijn om te zitten maar The Happy kom ik denk ik het vaakst.

           0
            🍃 tumbleweed

            18-12-2018

            Mee eens, prijs-kwaliteit is niet altijd even goed. Nou moet ik zeggen dat ik het idee heb dat het nu beter gaat dan eerder dit jaar, maar nog steeds, alleen als ik nergens anders heen kan of wil.

            0

             21-11-2020

             Koffieshop The Happy is de beste koffieshop van Groningen. Heeft altijd goede weed. En mooie zakjes. mooie 6jes & 12jes weed. En hele mooie haze weed, van 10/20 euro.

             -1
              🍃 jaja84

              31-08-2019

              Bijna altijd mooie zakjes. Kwaliteit is goed. Personeel is altijd vriendelijk

              -1