The Pink

Willemstraat 35, Eindhoven

3.2/5(35)
not verified

Services

edit
pay by card smoking area tourist friendly easy parking Information hasn't been verified by Greenmeister.

Opening hours

edit

Reviews

9
topcomment

De beste en gezelligste shop van Eindhoven maar altijd veel te druk om een jointje te roken. Op vrijdag middag een rij buiten! Te veel toeristen. Kwaliteit van de wiet is Top.

4

Resent geweest en het personeel was niet bepaald vriendelijk. De wiet was niet echt droog en rook raar. Duur en niet bepaald kwaliteit helaas

3

Ik weet niet wat dat voor slimmerik is hierboven, maar de kwaliteit is vrijwel altijd super in de pink. Wat betreft de prijzen, die zijn wel aan de dure kant. Maar dit is in Amsterdam niet anders.

2

Pink is niet de top! Vaak natte wiet en lang niet alle personeel is vriendelijk. Prijzen zijn veel te duur voor wat je krijgt.

2

Over de kwaliteit niets te klagen, super vriendelijk personeel en ik zou deze shop iedereen aanraden, maar de voorgedraaide joints raad ik zeker niet aan! Vaak maar voor de helft gevuld. Een aantal jaar geleden was dat wel anders maar ik krijg nu een halve joint voor de prijs van een hele joint. Jammer want het is echt een chille goeie shop.

2

Gastvrij, alleen wel dure prijzen voor wat je krijgt.

2

Unfriendly door guy. You can't watch the menu in corona times because the menu is too far away and the door guy gets pushy so you hurry up. Also the prices are ridiculous. 15€ für 1.15-1.35 gram for haze. Weed comes pre packaged and has haze spray on it..

2

Schandalig hoevaak ze hier natte wiet verkopen. Alleen de haze is meestal te roken de rest is 3x niks en de nieuwere soortjes is 10x niks waar je dan veel te veel betaald. Ik kan niet begrijpen dat zoveel mensen deze shop zo hoog hebben zitten.

2

Slecht wiet, toxic!

0

Dure prijs voor oké kwaliteit.

-1

Pluspunten: - Klantvriendelijk - Een mooi en schoon pand - Ruime aanbod voor zowel wiet als hasj - Een ruimte waar roken niet is toegestaan, een ruimte waar roken wel is toegestaan - Genoeg plaats om te zitten - aanbod drinken en hapjes Minpunten: - Op 1 biologische haze na is er geen verdere aanbod van biologische wiet - De wiet die ik heb gehaald was te droog, het kruimelde zo in me hand - Verkoop van wiet per €15,00 euro, en niet per gram - Alle wiet is vooraf afgewogen - "ik mag geen verdere informatie verstrekken via de telefoon. Kom gewoon lekker langs". Op advies van een collega van me, heb ik besloten om Pink te bellen. De telefoon is op een klantvriendelijke manier opgenomen. Ik heb de medewerker die ik aan de telefoon gevraagd of ze een aanbod hebben van Indica's. De medewerker gaf aan van wel, maar dat verdere informatie niet verstreken kon worden via de telefoon. Uiteindelijk heb ik gevraagd of ze ook biologische wiet verkopen. Ze gaf netjes aan dat ze bio haz

-1

De boven vermelde lijst klopt niet! Pink wisselt zeer vaak zijn wietjes. Vriendelijke bediening, maar wel hoge prijzen. Top weed maar vaak te vochtig, moest pink de weed iets droger verkopen was het nog een pak beter. Verder beste in Eindhoven by far. Ps let op vergeet geen parkeerticket te nemen, de boete in die straat voor parkeren zonder betaling is 62euro!

-1

Goeie wiet en vriendelijk personeel. Soms een rij maar valt meestal mee.

-1

Zeer goed shop. De Belgen zijn ook welkom. Zeer vriendelijk personeel.

-1

Good weed & cool location. Bit too dark for my preferences.

-1

Altijd goeie service en vriendelijke mensen beetje aan de duurdere kant maar je weet wel wat je krijgt jammer genoeg savonds vaak te druk om even rustig te zitten

-1

@ Realist: Deze slimmerik heeft meer dan 15 jaar ervaring met weed. Dus denk dat jij de dom kloot bent. Tegen 2017 is de kwaliteit bij Pink iets minder geworden. Dus leer eerst zelf er iets van kennen voor je grote uitspraken gaat doen ja. Te veel toeristen lees ik ook , migen enkel hollanders blowen of zo? En op sommige momenten zijn het puur Nederlands klanten en staan ze ook tot op de stoep. Ik zeg ook niet dat Pink slecht is zeg enkel dat het beter kan!

-1

Wiet is top en je word uitzonderlijk goed geholpen door vriendelijk personeel. Aanrader!

-2

Zolang je zelf geen asociaal of dom gedrag vertoont is het een prima shop met supervriendelijk personeel. Ja soms zijn ze wat overwerkt door de 4000 (stonende) mensen op een dag langskomen, ja de wiet is de laatste tijd een beetje (kwalitatieve)massaproductie. tis kiezen of delen. Bij straat/huis dealers zit je mss met betere prijzen, maar is het maar de gok hoe de kwaliteit is. Mensen die hier klagen over personeel zijn wss zelf pannekoek. En qua wiet moet je gewoon goed kijken/ruiken en dan ben je altijd tevreden (genoeg keuze daar). Sws de betere shop in ehv. Mss niet de goedkoopste, aangezien ze de drukste shop in ehv zijn.

-2

Altijd tevreden altijd goeie wiet

-2

Ben gister nog in pink geweest heb Nepal tempel ball genomen en ben heel tevreden ik werd lekker stoned en de smaak is lekker zacht en zoet alleen kamer da hij zo plakkerig is en moeilijk uit het klein zakje gaat en personeel was vriendelijk beste shop van eindje ben over algemeen te vreden . Top

-2

Veruit de gezelligste coffeeshop van Eindhoven met hele aardige medewerkers die veel over de producten weten te vertellen. Verder is de kwaliteit en prijs van de wiet om te janken. De wiet is zodanig nat dat het niet eens gecruncht kan worden, wat de smaak van de wiet ook nog eens flink verpest. De voorgedraaide joints zijn prima te roken. Voor de ambiance en de voorgedraaide joints zou ik absoluut terug komen maar een zakje wiet kopen doe ik NOOIT meer bij de Pink.

-2

Top coffeeshop. Vriendelijke (en knappe) bediening :) Groetjes uit Antwerpen

-2

Ich bin in 1std bei euch. Ich hoffe ihrhabt gutes da. Lg :-)

-2

Beste shop in Eindhoven zoiezo makkelijk te bereiken en variërend menu met echt super soortjes!

-2

Ik kom er na dik 20 jaar niet meer. De kwaliteit van de wiet en de hoeveelheden zijn aanzienlijk minder geworden. De service van de medewerkers achter de balie is prima, maar ik irriteer me enorm aan de chagrijnige bouncers aan de deur, enkeling daargelaten. Laatse weken als ik daar kwam kreeg ik een snauwerige 'paspoort' maar een 'hallo' of 'houdoe' is teveel gevraagd. Ze zeggen gewoon niks terug. En ik hoor ze meestal praten over vechtpartijen, hoe ze klanten eruit gooien of hun vecht technieken. Sorry maar daar stoor ik me zo mateloos aan dat ik dankzij de kleerkasten liever een andere shop kies, 300 meter verderop waar je wel vriendelijk bejegend wordt. Houdoe Pink! Richt je maar op de toeristen.

-2

Niet echt goede assie... ik regel beter in cafe in borgerhout haha qua noord brabant vind ik persoonlijk tilburg iets beter... dankzij hun cali connection

-2

Waanzinnig arrogante portier en bediening. Hilarisch slecht!

-2

ben hier jaren klant geweest maar de laatste tijd geen kwaliteit voor je geld meer jammer

-2

Verkopen ze spacecake?

-3

Best coffee shop in eindhoven, great location, great staff and fair prices. I highly recommend.

-4

Letterlijk alle shops in het zuiden hebben bewerkte wiet en of hasj.en dan bewerkt met troep om het alle zwaar te laten lijken . Hasj is zo zacht zonder warm te zijn en bevat geen olie smaakt ook nog eens naar kauwgom. En wiet ruikt dan naar nagellak dan citroen.. zeker 3 jaar geen fatsoenlijke eerlijk schone wiet gehad in Eindhoven. Nu en dan komt er iets mooi tevoorschijn maar dan moet je net de juiste shop hebben. De criminele circuit zegt het zelf bij het leveren van wiet of hasj. Dat het hun niet boeit over wat ze verkopen als het maar geld oplevert. Dus we krijgen voornamelijk mislukte oogsten met teveel voeding en ook nog daarboven op bewerkt met suiker, nagellak en nog andere onzin. Dit is tegen geen enkele shop persoonlijk maar is mij wel goed opgevallen dat het nu zeker 3 jaar is dat het allemaal troep is. En het blijft achteruit gaan. Ik Denk dat ze denken met junkies te maken te hebben. Maar genoeg advocaten dat langs komen voor een joint. Hey I am just saying.

-4

Zoek je bespoten vergif ga dan naar de pink. Heb gedurende meer dan een jaar wekelijks naar de pink gereden en de wiet had altijd een chemische smaak die altijd sterker geworden is.ook zag ik serieuze psychotische beelden die niets met de realiteit te maken hadden ,ging ik naar een andere shop wiet kopen waren deze beelden direct weg ook al pakte ik een zwaardere wietsoort . Heb dit zo meer dan een jaar gedaan verschillende shops en had het altijd alleen met de wiet van pink (en dit met al hun soorten wiet).Nooit bij een andere shop . De shop moest onmiddelijk gesloten worden . Ze vergiftigen gewoon hun klanten en dit moet onmiddelijk gestopt worden al moet ik ze zelf laten sluiten

-4

Super duur voor slechte kwaliteit wiet. Normaal gesproken altijd in Amsterdam bj.. tijdens bezoekje aan Eindhoven Hier binnen geweest.. dat ze in Eindhoven denken high te worden van een grasspriet wat ze wiet noemen en dan het dubbele vragen van de markt. Mijn vinger gaat uit naar deze coffeeshop

-4

De laatste maanden echt minder geworden. Weeddie niet droog is rare en onbekende soorten. Helaas zitten er soms 2 soorten in je zak. Eerste deel vam de zak super goed, 2de deel pure rotzooi met vieze smaak. Moest pink gewoon terug zoals vorig jaar top weed die droog is en meer bekendere soorten verkopen was het echt wel terug een top shop.

-10

wollah kr personeel