Zero Zero

Hommelseweg 19, Arnhem

3.7/5(34)

Services

smoking area tourists allowed pay by card easy parking

About coffeeshop Zero Zero

Coffeeshop 'Zero Zero' is located on the Hommelseweg in Arnhem (near Arnhem Velperpoort station).Unfortunately we still have little information about this coffeeshop. Leave a review!Front view of this coffeeshop:


Opening hours

verified

Reviews

12
topcomment

Gezellige coffeeshop met huiskamer sfeer. Goede wiet en hasj. Werken met stempelkaarten. Altijd lekkers op de tafels. Personeel heeft het certificaat bekwaam cannabis verkoper behaald.

5

Erg vriendelijk en een gezellige shop. De santa maria is zeker een aanrader. Wel een heads up, ze werken met zakjes van 5 en 10 euro en rekenen niet per grammen. Dit vind ik persoonlijk geen probleem maar het kan verwarrend zijn. 10/10 will shop here again!

3

Jammer dat er een mannelijk personeel is de vrouwen zijn namelijk wel allemaal aardig en klantvriendelijk !! Silver Haze is altijd SUPER goed stoned maar de Santa Maria is niet van goede kwaliteit meer !

3

Geweldige skunk en santa maria. aardig personeel en vaste gasten. De feeling van het zitten in een woonkamer vindt ik persoonlijk een erg chille setting kom hier graag voel me hier thuis.

3

Mooie gezellige shop, netjes onderhouden en schoon. Medewerkers hebben verstand van hun producten. Goeie weed, netjes voorverpakt maar vaak wel iets minder dan aangegeven (niet zo extreem als hieronder gezegd wordt hoor)

CURRENTLY OPEN

Coffeeshop Zero Zero is open until 22:00

opens in Google Maps

CURRENTLY OPEN

open until 22:00