Zoo

Puntenburgerlaan 72, Amersfoort

2.3/5(37)
not verified

Services

edit
pay by card easy parking smoking area tourist friendly Information hasn't been verified by Greenmeister.

About coffeeshop Zoo

A coffeeshop close to the station, and at the Pathé movie theater. The weed is of good quality and you can sit inside. Picture of the front view of the coffee shop:


Opening hours

edit

Reviews

7
topcomment

slecht. personeel onvriendelijk, ziet eruit als hanggroep jongeren die na 1 vraag al op hun tenen staan om te zeggen dat je blind bent omdat ik het logo op zijn vestje niet gezien had. enorme logo van 2 bij 2 centimeter op een open trainings jasje. geen welkom gevoel. vraag om advies en kreeg alleen als antwoord. wat jij wil. beetje hetzelfde idee van een oude western, dat je zo'n salon binnen komt, door de klap deuren en iedereen kijkt je aan van wat kom je doen. Muziek was niet mijn ding. maar ik wou eigenlijk na 5 seconden al weg. product was gemiddeld. bij vertrek zei ik netjes: Werkse! maar kreeg geen antwoord terwijl hij me wel aan stond te kijken. het "horeca" begrip was er niet te vinden.

4

Dit is echt een hele slechte coffeeshop. Zeer onvriendelijk onguur en ondeskundig personeel. Intimiderende “ beveiliging “ voor de deur. Absoluut geen aanwinst voor de verdere normalisering van cannabisgebruik in Nederland. Zo wil je geen shop in je buurt. Gelukkig komt er nu snel meer concurrentie in Anersfoort. Hier hoef je gelukkig nooit meer heen

2

Het personeel van de shop is klant onvriendelijk(met een paar uitzonderingen). De kwaliteit van de wiet is echt om te huilen. Ze hebben daar bakken staan waar het wiet in zit, maar laten de bakken altijd open staan. Het gevolg is dat het erg droog is en de kwaliteit gaat achteruit(miss was de kwaliteit al slecht voordat het de shop binnen komt). Ik ben erg blij dat er concurrentie in Amersfoort is gekomen, hopelijk zien ze eindelijk in dat de slechtste shop van Amersfoort is. Als de eigenaar of iemand van de shop dit leest, ga een keer bij Boerejongens kijken in Amsterdam, daar kunnen jullie nog heeeeel veel van leren.

2

Ik kwam er al jaren. Laatste tijd zijn de "Beveiligers" echt onaardig, inderdaad een kort lontje, vaak discussies (Terwijl ID gewoon laten zien)... Zielige mensen daar, janken om een scooter/auto dat net niet goed staat.. Bah. Kom er niet meer. Over de drugs zelf had ik niet veel te klagen maar was ook zeker niet het beste!

2

Slechtste shop van NL

1

Nee niet

1

kant en klare mixjes smaken naar parfum........erg vreemd

1

Jullie moeten wat gaan doen aan jullie personeel. Wiet is prima te doen!

0

Ik vind deze shop wel minder man

0

Slechtste shop van Amersfoort 100%

0

Goedkoop en aardig personeel

0

Ik mag het personeel erg :) Wiet is alright

0

Geen fijne shop om te komen, voel me er weggekeken. Niet op m'n gemak. Kwaliteit ook niet om over naar huis te schrijven, ga liever naar een andere shop.

0

Coffeshop waar je snel wat kan halen. Personeel is erg vriendelijk en letten goed op leeftijd controle. Wiet is van erg goeie kwaliteit dus wel een aanrader om naar toe te gaan. Voor wat je krijgt is het niet erg duur.

0

Gore kankershop personeel denkt dat ze grappig zijn ofzo. Wiet is stront

0

Kwaliteit is goed, personeel is vriendelijk. Ze hebben het goed aangepakt met de coronatijd. Enige shop in Amersfoort die goede maatregelen neemt tegen het virus

0

Redelijke shop alleen er is een groot probleem daar . Het valt me op dat sommig personeel onbeschoft, intimiderend en grensoverschrijdend naar (sommige?) klanten is. Er bepaalde gasten zijn die zich blijkbaar aangemoedigd voelen om zich ook zo te gedragen. De bedrijfsleider de aanvoerder van dat geneuzel is. Hij zou een voorbeeld moeten zijn 'hoe je met klanten omgaat. Ik heb er persoonlijk geen last van maar word er intussen een beetje misselijk van om aan te moeten zien (en horen) Verder helemaal goed want kan me auto makkelijk kwijt en de Haze is top!

0

Slecht onvriendelijk personeel, (ze zitten je een beetje dom aan te kijken en moeten nog leren praten lijkt het wel) wiet is droog. Bakken staan de hele dag open. Het stink er enorm. Automaten voor vloei en tip vaak leeg. Veel asociaal volk wat er naar binnnen loopt. Hebben al zeker 2 maanden een wietsoort op de kaart die ze dus helemaal niet verkopen.

0

Goede shop met prima prijzen en vriendelijk personeel, hebben nu ook een spaarkaart systeem ingevoerd, dit vindt ik een groot pluspunt.

0

Goeie shop, wietpas met spaarpunten! Goed personeel. Echt een aanrader

0

1 keer wat besteld en dat was ook de laatse keer dat ik deze shop ga bezoeken

0

Slechte shop, zelden hebben ze wiet die echt lekker smaakt en een chill effect geeft. Ze hadden jaren lang het voordeel dat ze de enige (goed bereikbare) shop in Amersfoort waren dus de wiet vloog er toch wel met bakken uit. Er staat een bak met widow en bubbels maar het is gewoon dezelfde wiet verdeeld in 2 bakken. Wiet smaakt vaak chemisch en had eigenlijk nog 2 weken moeten drogen voordat het verkocht zou mogen worden. De haze is nog wel te doen. Vooral het personeel is heel slecht. Totaal niet vriendelijk, zelfs intimiderend en respectloos en hebben erg de neiging om zichzelf stoer en gangster over te laten komen. Een shop met goedkope wiet die de uitkeringstrekkende blower aantrekt die in hun jaren 90 barrel met matchende sweatpants en capuchon zichzelf uit hun subsidie flat hebben gedwongen om hun volgende shot te fixen.

0

Kom al heel lang bij de zoo al zeker 15 jaar! Nooit problemen, altijd lachen ook met bewaking als ze mijn id willen zien terwijl ik al 54 ben. De wiet smaakt idd soms naar lichte parfum maar ach......... Ik kan niet klagen ik vind het best zo. Dit is onze laatste keer halen want we moeten stoppen😟. Wens iedereen veel geluk, liefde en succes voor de toekomst. Jullie waren voor ons altijd een goede coffeeshop! Het gaat jullie goed. Een fifi

0

Wat een kloten schop. Slechte wiet je word slecht geholpen en als 1van hun vriendjes staan die gaan voor. En wat een kloten muziek draaien ze daar. Dat trekt alleen kloten volk aan.

0

Van de week wilde ik 1 gram Santa Maria kopen maar die was uitverkocht en vroeg doe maar een andere lekkere wiet maar wat die gaf heb ik niet kunnen zien. Die had een bijsmaak van een wasdroger. Te vies om te roken.

0

Erg onaangename sfeer. Keuze zeer beperkt en bediening kan beter. Standaard wiet maar constante kwaliteit.

0

De mannen houden van spelletjes was gister daar . En ik beaam de slechte reventies over deze shop ze willen gewoon moeilijkheden zoeken.met hun gedrag naar de klanten toe..ga naar een sportschool daar kan je rammen.een coffeeshop is vredeslievend .

-1

Onvriendelijk personeel. Matige wiet. Geen aanrader!

-1

Uitstekende parkeerruimte. Personeel niet echt prettig. Prijzen van de wiet zijn acceptabel te noemen, maar doe het toch maar niet, beste mensen, want welke soort je ook kiest: het is echt té goor om te roken, je doet het niet meer voor je plezier zo. Misschien is de hasj wel goed, maar dat rook ik niet.

-2

De wiet is vaak zo droog dat de meeste THC onder in de bak zit. Advies om bepaalde dingen beter te doen wordt genegeerd. Bepaalde klanten komen bijna schreeuwend de shop binnen, maken grappen die nergens op slaan. Vriendelijk personeel en je kan hier gelukkig ook pinnen.

-2

Naar mijn mening verre van de beste Shop in Amersfoort en de omgeving

-3

Vriendelijke shop, rokersruimte niet erg toegankelijk. Wiet is prima, de tip en vloei is perfect!

-5

Zeker een prima shop............altijd vriendelijk en netjes geholpen........kom er vaak en graag......... (En voor de mensen die hier klagen.......hou op met zeuren om t zeuren.... btje kinderachtig)

-5

Leuke coffeeshop beste wiet in de regio . Vooral de voorgedraaidr mixjes die haal ik wekelijks. Personeel is altijd heel netjes en vriendelijk vooral die blonde vrouw met denk ik cup d en een madonna piersing . Die is altijd erg vriendelijk. Nogmaals mensen als je leuke coffeeshop zoekt dan is dit de place to be. Groetjes stonymalony

-6

Wat een bullshit het is een goeie shop met goede hasj en wiet

-9

toffe mensen bij de deur en de kassa. wiet is wat mij betreft ook tof. fockin toff