t Grasje

Obrechtstraat 1, Utrecht

4.8/5(15)
not verified

Services

edit
smoking area tourist friendly pay by card easy parking Information hasn't been verified by Greenmeister.

Opening hours

edit

Reviews

13
topcomment

Naar mijn mening de coffeeshop met de beste wiet van Utrecht. Oude hippies kopen hier hun voorraad en dat zegt wat. Veel variatie en afwisseling in het menu. Je mag binnen geen tabak roken, wel pure joints en vapen. De wiet is niet zo uitgedroogd als in andere coffeeshops, ze hebben verschillende soorten buitenwiet en bijzondere soorten. In tegenstelling tot wat hierboven staat is ‘t Grasje op maandag gesloten en op zaterdag open, van 13:00 tot 21:00.

12

Great coffee shop, they make their own edibles, I saw the cake coming out of the oven, and they are really friendly, and overall not greedy, they don't have drinks and snacks inside, they say if you want any but at the super market and get your own,

6

Mooie plek, een coffeeshop oude manier

3

Hoi, hier Cappie, In de jaare '90 (en misjien ook wa later...) was 't Grasje mijn bron v goeije 'buite-ganja'.... Sfeer & ambiaence was de reede om daar te zijn EN blijve hange... Ik herinner me nog aan Sjaan, met rauwe stem.... en ook andere gave mense........de enige keer met zeer aparte herinneringe was toen met die sjtuffkogels....hihi...... uure later die dag (ondertusse bij coffee-shoppi De Boot) werden kameraadski en ik 'vriendelijk verzocht' om ut establisement te verlaate....poeh...we waren alleen iets wat enthousiast met de voetbal tafel !

3

Beste wiet van Utreg (ook zeker de buitenwietjes eens proberen! Er zitten vaak goede tussen), en je krijgt ook geen gedoe als je zelf wat eten of drinken meebrengt. Altijd gezellig om er even te blijven zitten ook, er zijn een boel open en aardige vaste gasten :) En natuurlijk een mooi decor voor een jointje: de inrichting voelt aan alsof die er al sinds het begin van de coffeeshop stond, alsof je een aantal decennia terug in de tijd stapt.

1

Ben er een paar keer geweest, waar ik op afhaakte was de langzame bediening, elke keer was de man achter de kassa zo ver heen dat ik eigenlijk een hengel mee had moeten nemen om hem terug te halen. Qua sfeer, je moet er van houden, het is een hechte club mensen, soort buurt kroeg maar dan voor rokers, persoonlijk heb ik daar niet zo veel mee maar hun wiet is verder prima. 4 ipv 5 vanwege de te stoonde bediening.

1

Erg gezellig echt wiet liefhebbers zullen zich hier thuis voelen. De toevoeging van een tabak verbod is naar mijn mening goed voor de gezondheid van de klanten. Ik zal zeker weer een keer terug komen als ik in de buurt ben en voor die spoetnik wil ik wel ver reizen :)

1

Loved The Housemade Pralines! But be careful they could be stronger than you think.

1

Bio master kush🤤👍🏽

1

Friendly owner open to explain his products.

1

Mijn favoriete shop in Utrecht! Breed aanbod hoge kwaliteit wiet. Ook goede prijzen. Hier krijg je voor een tientje hoeveelheden die je in andere shops niet kunt krijgen, bijvoorbeeld de buitenwiet of de polm. Je wordt er niet het meest stoned van maar prijs/kwaliteit is top! Ook veel speciale dingen. Probeer voor wiet eens mokulums tulip (als ze die hebben, is erg populair) of de rolex OG. Voor hasj de spoetnik (ook snel weg!) en tempelbal. deze kun je naar mijn idee ook nergens anders in Utrecht krijgen. Vijf sterren, dit zal nog lang mijn go-to shop zijn in Utrecht! PS. : Probeer zeker de edibles, die bakken ze zelf en volgens mij gooien ze er behoorlijk wat in ;-)

0

Je kan hier wel pinnen!!! Verder ben ik een groot fan van de spacecake hier

0

Vriendelijke mensen, goede wiet en interessante strains.

0

Aardig personeel, goeie haze. Helemaal top!!

0

I have spent some time here in my holidays in Utrecht. I was never disappointed when i bought something to smoke and the atmosphere is very unique. Here you have the chance to sit on one table together with local people and having a good conversation. A big thank you to the staff for tolerating bringing my dog (Beagle) with me.